Go & Tell Turku Evankeliointi työpaja / Evangelisation workshop

– English below –

Lämpimästi tervetulleet Ignite Europe:n työpajaan ”Go and tell” (Mene ja kerro) jonka teemana on evankeliointi! Tapahtumassa on kolme puhujaa jotka jakavat passionsa evankelioimisesta: Karen Zelfimian, Tanja Brann ja Shawn Brann. Heillä on monen vuoden kokemus evankelioimisesta ja osaavat opettaa miten evankelioida erilaisissa tilanteissa. Aiheena ovat muun muassa mitä evankeliointi on, miten voi evankelioida, milloin ja miten sen voi tehdä ja opimme myös erilaisia tapoja evankelioida, jotta jokainen voi miettiä mikä olisi itselleen sopivin. Sinun täytyy ilmoittautua tapahtumaan, alempana löydät linkin ilmoittautumislomakkeeseen.

Työpaja järjestetään kahdella illalla, 14-15 huhtikuu Åbo Svenska Metodistförsamlingen tiloissa Hämeenkatu 4, Turku, kello 18-21. Hinta on 10 euroa per ilta. Illoilla on eri teema joten toivottavasti voit osallistua molempiin iltoihin. Opetuskieli on englantia, järjestämme simultaanitulkkaus suomeksi. Toivottavasti nähdään siellä!

Puhujista:
Karen Zelfimian (Odessa, Ukraina) on työskennellyt evankelistana yli 20 vuotta ja on tällä hetkellä lähetyssaarnaaja evankelista Ukrainan Harvest Ministry:ssä. Hän on myös Time2Go evankelistakoulun johtaja Ukrainassa ja Moldovassa.
Tanja Brann (Zürich, Sveitsi) on Ignite Europe:n perustaja. Hänen sanomia rakkaudesta, elämästä, tarkoituksesta ja voitosta vastoinkäymisissä rohkaisevat sukupolven tavoittamaan kadotetut ja särkyneet.
Shawn Brann (Zürich, Sveitsi) on Ignite Europe:n perustaja. Hän on saarnannut evankeliumia yli 40:ssä massa. Hänellä on passio voittaa kadotetut ja varustaa kirkon.

Ilmoittautuminen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx3LREDfh68pZ9Dh5LIL8_kar1TqboyVGjtJQPzDMwVwQ7Ew/viewform?vc=0&c=0&w=1
Lisää tietoa Ignite Europe evankeliointityöpajasta (englanniksi): igniteeurope.com/workshops

************** English **************

Warmly welcome to Ignite Europe’s workshop “Go and tell”, which is an opportunity to learn more about evangelism! There will be three different speakers who share their passion for evangelism: Karen Zelfimian, Tanja Brann and Shawn Brann. They have years and years of experience of both practicing and teaching evangelism in different contexts. The themes of the evenings will for example be what evangelism is, how to evangelize, what and how to say and different styles of evangelizing. You need to enrol in order to participate, the link to the registration form is found below.

The workshop will be held on two evenings, 14-15th of April at Hämeenkatu 4, Turku. The time is 6pm-9pm and the price is 10 euros per evening. There are different topics during the different evenings so hopefully you can participate in both. The teaching will be in English and there will be translation to Finnish. We hope to see you there!

About the speakers:
Karen Zelfimian (Odessa, Ukraine). An evangelist for over 20 years, Karen is currently a missionary evangelist at Ukraine Harvest Ministry and is the director of the Time2Go School of Evangelism in Ukraine and Moldova.
Tanja Brann (Zürich, Switzerland). Co-founder of Ignite Europe, Tanja’s message of love, life, purpose and victory in the midst of adversity are encouraging a generation to reach the lost and broken-hearted.
Shawn Brann (Zürich, Switzerland). Founder of Ignite Europe, Shawn has preached the Gospel in over 40 countries and has a passion for winning the lost and equipping the church.

Link for registration form:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx3LREDfh68pZ9Dh5LIL8_kar1TqboyVGjtJQPzDMwVwQ7Ew/viewform?vc=0&c=0&w=1
More information about Ignite Europe workshops: igniteeurope.com/workshops

FacebooktwittermailFacebooktwittermail