Metsku nyheter, v. 18

INFO_2_Nästa Gudstjänst.jpg

”Ditt rike är ett rike för alla evigheter, ditt välde består från släkte till släkte. Herren är trofast i allt han säger och kärleksfull i allt han gör.”
– Psaltaren 145:13

3.5. kl. 11 – METSKUS GUDSTJÄNST
Välkommen med på Metskus ONLINE HEMGUDSTJÄNST!
Vi fortsätter göra vår gudstjänst online i realtid, och du kan delta i den från soffan hemma! Denna söndag kommer vi att kunna lyssna till Anna Stenlund-Degbey predika. Du kan delta i Gudstjänsten live antingen genom ZOOM eller genom att följa vår live-sändning på Youtube. Genom att ladda ner ZOOM-appen (gratis) på förhand kan du t.ex. skriva böneämnen i chatten, samt delta i kaffebordsdiskussioner och prata med andra i församlingen i virtuella rum efter Gudstjänsten. Våra möten tolkas även till engelska.
Gudstjänstens ZOOM-länk och lösenord finns i vår Facebookgrupp ”Åbo Metsku-group”.

Youtubekanalen kan du gå in på för att följa med livestreamen på söndag hittar du HÄR.

Instruktioner för Zoom

Zoom är en online plattform för att ha olika sorts möten, och i Metsku har vi våra offentliga möten på Zoom tillsvidare.

LADDA NER ZOOM-APPEN PÅ FÖRHAND:

Ladda ner Zoom härifrån: https://zoom.us/download och välj Zoom Client for Meetings. Dubbelklicka sedan på den nerladdade filen för att installera programmet.

Det går att gå med i ett möte utan att ladda ner, men det funkar bäst om du laddar ner ZOOM till din dator, för då kan man dela skärm åt varandra behändigt under mötet.

A. För deltagare med Zoom-app men som inte loggat in i den
Klicka på Join a Meeting och klistra in länken.

B. För deltagare utan Zoom-app:
Öppna länken ovan i en webbläsare (helst Chrome).

PÅ GÅNG:

ONLINE BÖN METSKU 2020 ZOOM.jpg

Välkommen att be tillsammans med oss online via Zoom! Det går enkelt att ladda ner Zoom genom att följa instruktionerna ovan.
Sedan är det bara att komma med i mötet via länken som finns i vår slutna Facebook grupp Åbo Metsku-group.

Vi ber tillsammans varje måndag 9-10 och onsdag 16-17 om inget annat meddelas. Välkomna med

EXTRA INFORMATION:

Hjälp varandra 2020.jpg

Hjälpa varandra

Vi i Metodistkyrkan vill hjälpa till att stå tillsammans i denna coronapandemi. Vi tror att det är viktigt att hjälpa varandra efter bästa förmåga. Om du eller någon du känner hör till riskgrupperna, är äldre eller barnfamilj så vill vi koordinera konkret hjälp. Hör av dig om du eller någon du känner behöver hjälp som att handla, hämta mediciner från apoteket eller annan praktisk hjälp! Vi följer förstås de instruktioner som finns och minimerar risker (till exempel direktkontakt med andra). Maila metsku@metsku.fi.

Om du söker ett sätt att kunna hjälpa andra – hör av dig till oss om du kan handla eller göra andra praktiska ärenden för någon som just nu inte har den möjligheten. Vi ger också instruktioner för vad du ska tänka på när du utför ärenden, allt för att minimera risker. Tack till er som redan anmält att ni vill hjälpa någon! Maila metsku@metsku.fi och nämn gärna om du har tillgång till bil.

PREDIKAN FRÅN SÖNDAGEN DEN 26.4.2020
Om du missade senaste gudstjänst, kan du lyssna till Stefan Forsbäcks predikan och vår gudstjänst direkt här.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail