Metsku nyheter v. 23-24

image.jpeg

Vem av er kan med sitt bekymmer lägga en enda aln till sin livslängd? Och varför bekymrar ni er för kläder? Se på ängens liljor, hur de växer.
De arbetar inte och spinner inte. Men jag säger er: Inte ens Salomo i all sin prakt var klädd som en av dem.
Om nu Gud ger sådana kläder åt gräset, som i dag står på ängen och i morgon kastas i ugnen, hur mycket mer ska han då inte klä er? Så lite tro ni har!

– Matteusevangeliet 6: 27-30

14.6. kl. 18 – METSKUS SOMMARGUDSTJÄNST
Välkommen med på Metskus ONLINE SOMMAR HEMGUDSTJÄNST! Vi fortsätter göra vår gudstjänst online i realtid, och du kan delta i den från soffan hemma! Dock så börjar våra sommar gudstjänster först kl 18! Och i vår alldeles första sommargudstjänst så är det allas vår egna Anna Stenlund-Degbey som predikar!

All info som behövs för att delta i vår live gudstjänst hittas i vår Facebook grupp eller genom att emaila metsku@metsku.fi


Youtubekanalen du kan gå in på för att följa med streamingen på söndag hittar du i HÄR.

Instruktioner för Zoom

Zoom är en online plattform för att ha olika sorts möten, och i Metsku har vi våra offentliga möten på Zoom tills september

LADDA NER ZOOM-APPEN PÅ FÖRHAND:

Ladda ner Zoom härifrån: https://zoom.us/download och välj Zoom Client for Meetings. Dubbelklicka sedan på den nerladdade filen för att installera programmet.

Det går att gå med i ett möte utan att ladda ner, men det funkar bäst om du laddar ner ZOOM till din dator, för då kan man dela skärm åt varandra behändigt under mötet.

A. För deltagare med Zoom-app men som inte loggat in i den
Klicka på Join a Meeting och klistra in länken.

B. För deltagare utan Zoom-app:
Öppna länken ovan i en webbläsare (helst Chrome).

PÅ GÅNG:

INFO_1_ONLINE BÖN METSKU SOMMAR 2020 ZOOM.jpg

Välkommen att be tillsammans med oss nu i sommar online på Zoom! Det går enkelt att ladda ner zoom genom att följa instruktionerna ovan.

All info som behövs för att delta i vår live gudstjänst hittas i vår Facebook grupp eller genom att emaila metsku@metsku.fi

Vi ber tillsammans nu på sommaren varannan vecka och nästa bönemöte blir den 17 juni kl 16.

EXTRA INFORMATION:

Hjälp varandra 2020.jpg

Hjälpa varandra
Vi i Metodistkyrkan vill hjälpa till att stå tillsammans i denna coronapandemi. Vi tror att det är viktigt att hjälpa varandra efter bästa förmåga. Om du eller någon du känner hör till riskgrupperna, är äldre eller barnfamilj så vill vi koordinera konkret hjälp. Hör av dig om du eller någon du känner behöver hjälp som att handla, hämta mediciner från apoteket eller annan praktisk hjälp! Vi följer förstås de instruktioner som finns och minimerar risker (till exempel direktkontakt med andra). Maila metsku@metsku.fi

Om du söker ett sätt att kunna hjälpa andra – hör av dig till oss om du kan handla eller göra andra praktiska ärenden för någon som just nu inte har den möjligheten. Vi ger också instruktioner för vad du ska tänka på när du utför ärenden, allt för att minimera risker. Tack till er som redan anmält att ni vill hjälpa någon! Maila metsku@metsku.fi och nämn gärna om du har tillgång till bil.

Metsku Summer 2020.jpg

Metsku sommaren 2020
Vi vill från Metskus sida upplysa er om att vi har skapat en grupp som är tänkt för oss som vill träffas på sommaren här i Åbo och umgås tillsammans.
De må vara volleyboll, fara på picknick, till stranden eller ut och gå tillsammans så är detta gruppen ni kan bjuda med människor och bli med bjuden i. Välkomna med och så hoppas vi att vi ses i sommar!
För att gå med i gruppen följ denna länk.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail