Metsku nyheter v.1

Hej!

Vi vill önska er alla en välsignad start på det nya året! 

SÖNDAGSGUDSTJÄNST (via Zoom och Youtube)
Vi samlas för gudstjänst via Zoom och Youtube inkommande söndag 10.1.2021 klockan 11. Denna söndag är vi glada över att ha med oss Camilla Klockars, pastor i Vasa svenska Metodistförsamling, som skall dela temat ”What would Jesus do?” med oss. Välkomna med! 

Inloggningsuppgifter för Zoom hittar du i Åbo Metsku group på Facebook.

Länken till Youtube-sändningen kommer på Facebook i Åbo Metsku-gruppen strax före gudstjänsten börjar.


BÖN I KYRKAN OCH PÅ ZOOM

Från och med måndagen den 11.1.2021 kör vi igång med bön igen. Välkomna att be tillsammans med oss på zoom på måndagar kl. 9-10 och i kyrkan på onsdagar kl. 16-17. Inloggningsuppgifter för Zoom hittar du i Åbo Metsku group på Facebook.

METSKU YOUTH

På fredagar kl 18-20, för 10-14 åringar. Vi samlas varannan fredag, nästa gång den fredagen den 15.1.2021 . Programmet består av lekar, undervisning, något att äta och så umgås vi tillsammans. Välkomna med!

ENTER – Metskus Ledarskola

Spännande nyheter: 8 februari startar Metskus nya ledarskola, som kommer att gå var tredje vecka under hela våren! Ledarskolan är till för varje kristen som vill växa i sitt lärjungaskap och upptäcka sina gåvor och utrustas i sin uppgift i Guds rikeVi tror att ALLA är kallade att vara ledarepå något plan i livet: i familjen, i relationer, i en liten grupp eller kanske i en större organisation. Alla kan också växa  i sitt ledarskap. Vi längtar efter att få se människor finna sin plats i Guds stora plan och vi längtar efter att få se Kristi kropp fungera och växa sig stark i Metsku. Det här börjar och har sin kärna i vårt dagliga lärjungaskap och i vår relation till Jesus. Det är startpunkten för en spännande resa av tillväxt och utrustande. Boka redan nu in datumen för våren i din kalender! Var tredje måndag fr.o.m. 8.2  (1.3, 22.3, 12.4, 3.5, 24.5) 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail