Camp Metsku 2021

CAMP METSKU 1-3.10.2021

Välkommen med på höstens Camp Metsku! 

Lägret hålls på det vackert belägna Toivonlinna i Piikkis, precis intill havet och med naturen omkring sig. Programmet hålls på den hemtrevliga herrgården Villa Ljunghäll där vi också övernattar. Lägret börjar fredagen den 1.10. klockan 17.30 med gemensam middag och vi avslutar söndagen den 3.10. klockan 14. 

Under lägret får vi ha roliga aktiviteter, umgås med vänner och får möjlighet att fördjupa relationen till Gud. Fokuset ligger på god gemenskap och att komma nära Jesus i en miljö där man får slappna av och komma bort från vardagen. 

Vi är väldigt glada över att få med oss pastorsparet Johan och Lotta Forsbäck från Fila-församlingen i Helsingfors som gästtalare på årets läger! Temat för årets Camp Metsku är Transforming, en av delarna i Metskus vision. 

För barnen ordnas det eget program i två olika åldersgrupper från ca. 3-9 åringar och 10-14 åringar och vi vill se till att alla åldrar får trivas och känna sig hemma på lägret!

Priserna för lägret har tyvärr stigit från förra året och vi vill poängtera att detta inte har med Metsku att göra utan det faktum att lägergårdens prisnivå redan tidigare har legat i underkant. Om priset är ett oöverstigligt hinder för ditt deltagande i lägret, ta kontakt med Metsku. 

Priser: 95 € för vuxna  och 65 € för barn (7-16 år), barn under skolåldern deltar gratis. 

Om du är med och tjänar i något team i Metsku betalar Metsku en del av din eller ditt barns lägeravgift. Då är priset 85 € för vuxna  eller 55 € för barn (7-16 år).

Anmälan: Du kan anmäla dig till lägret senast den 22.9. via länken HÄR. 

Om du har frågor om lägret kontakta Metskus kansli: metsku@metsku.fi / 040 0514 080

Det kommer att bli en fin helg, hoppas vi ses där!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail