Metsku nyheter v.35

BÖNEVECKA I METSKU 30.8. – 3.9.

Vi vill börja läsåret med en bönevecka för att ställa vårt fokus på Jesus och be Gud om vägledning, väckelse och hjälp inför det nya året. Du kan delta endera genom att be för dig själv eller i en mindre grupp hemma eller så kan du komma med på bönen i kyrkan. Vi tror att bön är viktigt och något vi som församling skall lägga tid på och Gud längtar efter att få kommunicera med oss! 

Vi kommer att samlas och be under denna vecka i kyrkan 30.8. – 3.9. varje morgon kl. 9-10 och ikväll (onsdag) blir det en bön- och lovsångskväll kl. 18.00.

Hoppas vi ses!

METSKU YOUTH

Metsku Youth kör igång igen varannan fredag med start den 3 september kl. 18-20.30 för 10-14 åringar.

OBS! Denna fredag blir det frisbeegolf i idrottsparken och alla samlas kl. 18 vid poängtavlan vid Paavo Nurmi Stadion. Kom med!

SÖNDAGSGUDSTJÄNST

Vi samlas för gudstjänst i kyrkan söndagen den 5.9. klockan 11. Det är Stefan Forsbäck som delar ordet med oss. Välkomna med!


Vi försöker hålla gudstjänsten trygg för alla genom att endast delta om man är frisk, tvätta händerna och hålla avstånd till varandra. Ansiktsmask är fortfarande en rekommendation men inget tvång och personer som har svårt att andas med mask eller av andra hälsoskäl inte kan använda mask behöver inte ha det.


Länken till Youtube-sändningen kommer på Facebook i Åbo Metsku-gruppen strax före gudstjänsten börjar.

CAMP METSKU 1-3.10.2021

Välkommen med på höstens Camp Metsku! 

Lägret hålls på det vackert belägna Toivonlinna i Piikkis, precis intill havet och med naturen omkring sig. Programmet hålls på den hemtrevliga herrgården Villa Ljunghäll där vi också övernattar. Lägret börjar fredagen den 1.10. klockan 17.30 med gemensam middag och vi avslutar söndagen den 3.10. klockan 14. 

Mer info hittar du HÄR.

Anmälan: Du kan anmäla dig till lägret senast den 22.9. via länken HÄR. 

Om du har frågor om lägret kontakta Metskus kansli: metsku@metsku.fi / 040 0514 080

Det kommer att bli en fin helg, hoppas vi ses där!

GODHETSVECKAN

Metsku kommer i höst satsa på en ”Godhetsvecka” för att på ett konkret sätt visa Guds kärlek till människor i Åbo.


Vad är godhetsveckan? En vecka (4-10.10) då vi som församling kommer att hjälpa människor med konkreta saker: flytthjälp, trädgårdsarbete, mindre projekt och dylikt.


Hur? Om du vill vara med och hjälpa till fyller du i vårt formulär där du prickar i när du har möjlighet och vilken typ av hjälp du vill bidra med. Du kan också sprida ordet vidare till någon du tror skulle uppskatta ett extra par händer någon dag under veckan (även om du inte själv har möjlighet att ställa upp).
Formuläret finns under länken:https://docs.google.com/…/12DoBWp8z8vI181AFYLJnMiP…/edit


Var? Vi koordinerar så du och minst en annan tillsammans åker till den person som ni kan hjälpa.


Varför?
Vi vill visa på Guds kärlek och godhet i praktiken.Vi hoppas du hänger med! Har du frågor kan du kontakta Karolina Salo eller Victoria Airola.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail