Metsku nyheter vecka 40

SÖNDAGSGUDSTJÄNST


Vi samlas till gudstjänst i kyrkan söndagen den 10.10. klockan 11. Det är Daniel Acquah som delar ordet med oss kring temat Transforming. Välkomna med!


OBS! Ingen Himlakul för barnen. 


Vi försöker hålla gudstjänsten trygg för alla genom att endast delta om man är frisk, tvätta händerna och hålla avstånd till varandra. Ansiktsmask är fortfarande en rekommendation men inget tvång och personer som har svårt att andas med mask eller av andra hälsoskäl inte kan använda mask behöver inte ha det.

METSKU YOUTH


Metsku Youth samlas igen i övermorgon på fredagen den 8.10. kl. 18-20.30 i kyrkan. Metsku Youth riktar sig till 10-14 åringar och programmet består av lekar, undervisning, något att äta och så umgås vi tillsammans. Välkomna med!


Metsku Youth samlas framöver varannan vecka enligt följande: 22.10, 5.11, 19.11, 3.12, 17.12.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail