Metsku nyheter vecka 42

METSKU YOUTH


Metsku Youth samlas igen på fredagen den 22.10. kl. 18-20.30 i kyrkan. Metsku Youth riktar sig till 10-14 åringar och programmet består av lekar, undervisning, något att äta och så umgås vi tillsammans. Välkomna med!

Metsku Youth samlas framöver varannan vecka enligt följande: 5.11, 19.11, 3.12, 17.12.

SÖNDAGSGUDSTJÄNST

Vi samlas till gudstjänst i kyrkan söndagen den 24.10. klockan 11. Det är Anna Stenlund-Degbey som delar ordet med oss kring temat Transforming. Välkomna med!


Det blir också Himlakul för barnen!


Vi försöker hålla gudstjänsten trygg för alla genom att endast delta om man är frisk, tvätta händerna och hålla avstånd till varandra. Ansiktsmask är fortfarande en rekommendation men inget tvång och personer som har svårt att andas med mask eller av andra hälsoskäl inte kan använda mask behöver inte ha det.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail