Metsku nyheter v. 50-52

Hej!

Snart är det jul och det blir en liten paus i församlingens verksamhet. Denna vecka blir det ännu bön på onsdag och Metsku Youth men observera att det inte är någon gudstjänst den 19.12.

Den 25.12 blir det juldagsgudstjänst och den 9.12. samlas vi igen för söndagsgudstjänst. Ta gärna tillfället i akt och besök en gudstjänst i någon annan församling under julen.


Vi vill från församlingens sida önska er alla en fridfull och välsignad advent och juletid!

VECKOBÖN


Vi samlas sista gången för detta år och ber i kyrkan på onsdag kl 18-19. Vi ber för både aktuella böneämnen i församlingen och människors personliga förbönsämnen. Välkomna med!

SÖNDAGSGUDSTJÄNST


Vi samlas till adventsgudstjänst i kyrkan söndagen den 12.12. klockan 11. Det är Ama Acquah som delar ordet med oss. Välkomna med!
Ingen Himlakul för barnen.

Vi försöker hålla gudstjänsten trygg för alla genom att endast delta om man är frisk, tvätta händerna och hålla avstånd till varandra. Vi uppmuntrar alla som kan ha ansiktsmask att bära en men det är inget tvång för personer som har svårt att andas med mask eller av andra hälsoskäl inte kan använda mask.

GOD JUL ÅBO

Det är fortfarande möjligt att bidra till ”God Jul Åbo”. Målet är att hjälpa 50 stycken mindre bemedlade familjer i Åbo genom att erbjuda dem en möjlighet att önska en julklapp per barn och ge dem ett presentkort som de får handla julmat för.Vi samarbetar även i år med Hope yhdistys och de väljer ut familjerna.

Ge en gåva för att stöda insamlingen:

Bank: FI35 5716 9020 0523 25, Åbo Svenska metodistförsamling

Ref.nr.: 2600

MobilePay: 94342

Insamlingen görs med tillståndsnummer: RA/2021/1145