1 december 2021

Kirkon vuokraaminen

Kirkon tilojen vuokraaminen juhla- ja kokouskäyttöön

Jos etsit sopivaa juhla- tai kokoustilaa Turun keskustan tuntumasta, tarjoavat seurakuntamme kirkko- ja kahviotila oivan vaihtoehdon tällaisten tilaisuuksien järjestämiselle. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi perhejuhlat, kuten kaste, vihkiminen tai syntymäpäiväjuhlat tai vaikkapa  yritysten tai erilaisten järjestöjen kokoukset ja tapaamiset.
Noin 120 henkilöä mahtuu pääsaliin ja noin 50 henkilöä kahvilatilaan.

Vuokratessasi kirkon tiloja, käytössäsi ovat myös keittiö ja siellä olevat astiat, kahvinkeittimet ja tiskikone. Keittiössä voi lämmittää tai valmistaa tarjoiluja tai tarjoilussa voi käyttää haluamiaan pitopalveluita. Meillä on myös runsas liinavaatevarasto pöytäliinoineen. Käytetyt pöytäliinat tulee pesettää tilaisuuden jälkeen ja pesetysmaksu ei sisälly tilavuokraan.

Kirkkoon pääsevät hyvin kulkemaan myös pyörätuolilla liikkuvat henkilöt.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä seurakuntamme kansliaan joko soittamalla numeroon +358 400 514 080 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen metsku@metsku.fi. Olet tervetullut katsomaan tilojamme paikan päälle ja sopimaan ja keskustelemaan vuokraamiseen ja käyttöön liittyvistä yksityiskohdista.

Hakusanat: Kirkko, Turku, keskusta, Suomi, juhlatila, kokoustila, häät, seminaari, konferenssi, vuokrataan seurakunta, läheltä keskustaa, keskeiseltä paikalta, harrastustila, omalla keittiöllä, halpa.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail