24 mars 2016

Kom med!

Oberoende om du kommer på första gång eller om du vill vara mera involverad i Metskus liv och verksamhet, välkomnar vi dig att komma och bekanta dig med andra i församlingen och vi vill också gärna lära känna dig. Vi finns här för att betjäna dig och för att uppmuntra dig på alla sätt vi kan, så tveka inte att höra av dig!

Gudstjänster

Vi firar Gudstjänst varje söndag kl. 11. Våra Gudstjänster inkluderar tid för bön, tillbedjan och lovsång, undervisning, och gemenskap tillsammans över kaffe och te. Våra gudstjänster är på svenska men simultantolkas till engelska.

Söndagsskolan

Varannan söndag har vi söndagskola (Himlakul) för barnen (ålder 3-9). Efter första lovsången i gudstjänsten går barnen till barnens utrymme för ett bibelstudium, hantverk, roliga lekar och mycket mer! Ta reda på mer här.

Själavård

Vi är passionerad att få dela livet tillsammans med varandra. Vår personal är glad att träffa och erbjuda hjälp i mer personliga miljöer, utöver de regelbundna aktiviteter. Läs mer i denna sida.

Nyheter

Kolla på Metskus aktiviteter och gudstjänster, lifegroups, bönemöten, evenemang och mer på vår nyhetssida som uppdateras varje vecka!

Evenemang

Du kan upptäcka kommande evenemang och lägga till dem i din egen kalender app på vår evenemang sida. Händelser innefattar t.ex. gäst predikanter, helg workshops, retreater, konferenser med mera.

Kontakta oss

Vi välkomnar gärna dig att kontakta oss direkt via telefon, e-post eller kontaktformuläret på vår kontaktsida.