29 mars 2016

Vem jobbar här?

En församling där alla behövs

Vi tror inte att kyrkan handlar om några få ledare som gör jobbet, utan istället ser vi det som en VI-grej. Församlingen är alla de som samlas för att tillsammans tillbe Jesus och följa honom. Metsku har sedan länget varit en väldigt aktiv församling som bygger på människor med passionerade hjärtan för Guds rike och överlåtelse till Jesus. Vi har ungefär ett 40-tal frivilliga som har väldigt roligt tillsammans när vi tjänar och går mot den dröm Gud gett oss.

Det här är de verkliga hjältarna som vi är oerhört tacksamma för!

Vill du vara del av drömmen och gå med i ett team? Skicka bara ett epost åt oss eller eller fyll i formuläret på vår kontakt sida.

Vår Pastor

017-tiimimestari-forsback_stefan-netti cutVår Pastor Stefan Forsbäck är ordinerad pastor inom Metodistkyrkan och har varit en av våra ledande pastorer sedan 2012 och axlade rollen som huvudpastor 2013. Stefan har ett hjärta för människor och att se dem lyckas och växa i livet och tron. Han är passionerad för Jesus och att göra honom känd till dem som inte går i kyrkan eller känner honom ännu.

Församlingsarbetare (moderskapsledig)

Anna Stenlund-Degbey började jobba i församlingen år 2019. Som församlingsarbetare kommer hon att jobba med familjer och barn, hitta sätt att nå nya människor, planera event och diakonala projekt. Anna vill se människor förvandlas av Guds perfekta kärlek och nåd, och hon har ett hjärta för familjer. 

Som vikarie för Anna under moderskapsledigheten fungerar Minéa Dahlbacka.