Några av våra

Regelbundna aktiviteter

 

Det finns något för alla att var med på i Metsku. Varje söndag firar vi gudstjänst tillsammans och då har barnen Himlakul, som vi kalla vår söndagsskola. För ungdomar har vi Youth varannan fredag och i hemmen träffas våra Life groups lite olika dagar. Kom och var med! 

Gudstjänst

Varje söndag klockan 11:00 samlas vi till gudstjänst där vi får möta Gud, växa i tro och dela livet med varandra.

Himlakul

Välkommen till Himlakul, som vi kallar vår söndagsskola. Där är det aldrig tråkigt. Vi sjunger, leker, pysslar och pratar om Jesus.

Life groups

En Lifegroup är en mindre gemenskap där man ber, växer, skrattar tillsammans och upptäcker mer av tron, livet och dess mening.

Youth

Metsku Youth är för 10-14-åringar. En typisk kväll består av lekar, mat, undervisning från Bibeln, bön och häng med sköna människor.

w

Samtal

Om du behöver någon att prata med är du välkommen att höra av dig till oss. Vi försöker ordna samtal och själavård för alla som behöver det.

Gudstjänst

Varje söndag kl 11:00

Då samlas vi till gudstjänst i kyrkan på Tavastgatan 4 där vi får möta Gud, växa i tro och dela livet med varandra. Gudstjänsten består bl.a. av predikan, bön och lovsång och efteråt bjuds det alltid på kyrkkaffe. Välkommen med! Predikan hos oss är oftast på svenska men simultantolkas till Engelska.

Missade du en gudstjänst? Du kan lyssna på predikan här på vår hemsida eller via Anchor FM, Apple Podcasts eller Spotify. Sök på Åbo Metsku.

Söndagsskola

Söndagsskolan Himlakul träffas ungefär varannan vecka. Vi träffas alltid först i kyrkan och deltar en stund i gudstjänsten. Söndagsskolan hålls i våra utrymmen i byggnaden intill kyrkan och det är alltid två vuxna tillsammans med barnen. Vi leker, sjunger, pysslar och lär oss mer om Jesus. 

I Himlakul använder vi svenska, finska och engelska efter behov så du kan delta oavsett vilket av dessa språk du talar. Efter Himlakul förs barnen tillbaka till sina föräldrar så att de kan delta i kyrkkaffet.  

Välkommen med till Himlakul – där blir det aldrig tråkigt!

Vill du vara med i vårt team?

Tycker du om att hänga med barnen, leka, undervisa och hitta på kul? Kom med!

Life groups

En Life group är en mindre gemenskap där man ber, växer, skrattar tillsammans och upptäcker mer av tron, livet och dess mening. Det är också en plats där man hjälper och stöttar varandra när det behövs. Att vara med i en Life group kan hjälpa dig att leva ett så meningsfullt liv som möjligt.

Vill du gå med i en Life group eller veta mer om dem? Vänligen kontakta oss

Youth & Teens

Vi vill att du som är ung skall ska veta hur älskad du är av Gud och vi vill hjälpa dig att växa i din personliga tro. Vi hoppas att alla skall få känna att de är viktiga och har en egen plats och roll i livet och i församlingen.

Youth för åldrarna 10-14

Metsku Youth är för 10-14-åringar och vi träffas varannan fredag kl. 18-20.30. En typisk Metsku Youth-kväll består av lekar, mat, undervisning från Bibeln, bön och häng med sköna människor. Välkommen med!

Teens för åldrarna 14-18

Metsku Teens är för äldre tonåringar och träffas en lördag i månaden kl 17-19.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

w

Samtal & Själavård

Om du behöver någon att prata med är du välkommen att höra av dig till oss. Vi försöker ordna samtal och själavård för alla som behöver det och kan även hjälpa till att hänvisa vidare för att få rätt slags hjälp. 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

10 + 5 =

Seminarier, Läger & retreater

Varje år arrangerar vi andra återkommande evenemang såsom läger för alla ådrar, retreater i tystnad och seminarier där vi utforskar och förjupar vår förståelse kring livet, tron och Gud. 

Kom med!